| yeni klip hangi sarkıya cekilsin... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Crazy Administrators
Mesaj Sayısı : 518 Nerden : ankara neden barış : barışcı Ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Paz Şub. 24, 2008 7:34 am | |
| sizce yeni klıp hangi sarkıya cekilsin... | |
|
| |
Nilay Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 53 neden barış : mükemmel bir ses,mütevazi ,bizden biri şımarık değil herkesle dost daha ne olsun... Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Cuma Şub. 29, 2008 7:36 am | |
| 2. klip sessiz gemiye çekilmeli çünki biz ilk barışı bu şarkıyla sevdik, ayrıca çok duygusal bir şarkı ve barışla bütünleştiğini düşünüyorum. | |
|
| |
BAHAR Administrators
Mesaj Sayısı : 59 Nerden : Fethiye neden barış : çünkü Barış herkesten farklı ve çok özel biri Ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Paz Mart 02, 2008 4:08 am | |
| Barış zaten sessiz gemiye klip çekicek 2.klip şarkısı belli ama ne zaman klibi ekranlarda görürürüz bilmiyorum | |
|
| |
sevgiiiilim Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 37 neden barış : aşık olduğum için Kayıt tarihi : 02/03/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Salı Mart 04, 2008 5:12 pm | |
| | |
|
| |
BAHAR Administrators
Mesaj Sayısı : 59 Nerden : Fethiye neden barış : çünkü Barış herkesten farklı ve çok özel biri Ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Çarş. Mart 05, 2008 6:44 am | |
| bence de özellikle dünde kaldım şarkısına mutlaka bi klip gelmeli | |
|
| |
sena Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 40 neden barış : çünkü ondan bir daha asla gelmeyecek... Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Cuma Mart 07, 2008 5:01 pm | |
| dünde kaldıma gelmeli mutlaka. | |
|
| |
BAHAR Administrators
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Paz Mart 09, 2008 7:10 am | |
| evet evet mutlaka klip gelmeli | |
|
| |
{{mavi duvar}} Gelişmiş üye
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 34 neden barış : o çünkü bitane!!! Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Ptsi Nis. 21, 2008 8:55 am | |
| ya dünde kaldım ya da gitme gerçi hepsi çoook güzel ama artık bi klip çeksin yaawww bekle bekle nereye kadar dimi arkadaşlar!!! | |
|
| |
BAHAR Administrators
| |
| |
azade Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Nerden : Azerbaycan neden barış : hayraniyim Ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Ptsi Mayıs 19, 2008 3:35 am | |
| arkadaslar ben Barisin albumunu gormedim internetde baktim bu gun ve albumun ismini Iz oldugunu ve bi de temeni sarkisinin o albumde yer aldigini oyrendim galiba sessiz gemi sarkisida yer almis ben o sarkiyi duymusdum onceden cok beyenmisdim zaten Baris Komurcuoglunun kendisi gibi hic bi sarkisi kotu olamaz ve ben Nilay arkadasimizla raziyim bence klip o sarkiya cekilmeli | |
|
| |
BAHAR Administrators
| |
| |
azade Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Nerden : Azerbaycan neden barış : hayraniyim Ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Salı Mayıs 20, 2008 11:41 pm | |
| ben hic o sarkiyi duymadim simdi netde bakicam bence bu sarkisida kendisi gibi ozel | |
|
| |
azade Yeni Üye
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Salı Mayıs 20, 2008 11:45 pm | |
| arkadaslar ben Azerbaycanda yasadigim icin Barisin kasetini alamiyorum ne olur benim icin albumde yer alan sarkilarin ismini yazin | |
|
| |
azade Yeni Üye
| Konu: Geri: yeni klip hangi sarkıya cekilsin... Çarş. Mayıs 21, 2008 12:00 am | |
| SUPER SUPER cok beyendim ben bi de temen ni sarkisinna bayilirim.sag olun bence bu gunluk yeter | |
|
| |
| yeni klip hangi sarkıya cekilsin... | |
|